Tung finansprofil udpeget til bestyrelsen i Den Sociale Investeringsfond

Af

Publiceret

Peter Høltermand, der gennem mange år var landechef for SEB i Danmark, er udpeget til bestyrelsen i Den Sociale Investeringsfond (DSI) af social- og ældreminister Astrid Krag.

Peter Høltermand.
Peter Høltermand

Med Høltermand får DSI en særdeles erfaren investorprofil i bestyrelsen. Høltermand sidder i en række bestyrelser og er blandt andet bestyrelsesformand for Lind Capital og bestrider en række poster hos Polaris Private Equity.

Peter Høltermand siger om udpegningen:

“Sociale investeringer er stadig et meget nyt marked for investorer, men jeg oplever en stor og stigende interesse for området. I forhold til impact er investeringer i velfærd meget perspektivrigt, og jeg ser frem til at være med til at sætte retningen for udviklingen gennem mit arbejde i Den Sociale Investeringsfonds bestyrelse”

Peter Høltermand, Bestyrelsesmedlem, DSI

Bestyrelsesformand for Den Sociale Investeringsfond, Karen Hækkerup, siger:

”Med Peter Høltermand får vi i bestyrelsen en stor kapacitet ind i forhold til at forstå og imødekomme investorernes motivationer og behov i forhold til sociale investeringer. Derudover har Peter god erfaring med bestyrelsesarbejde gennem sine andre poster. Jeg ser meget frem til samarbejdet”

Karen Hækkerup, Bestyrelsesformand, DSI

CV Peter Høltermand – udvalgt erfaring

Kontakt

Mette Dalsgaard Myrup
Kommunikationskonsulent, DSI
Tlf. +45 42 67 76 57
Email msm@dsi.dk