Danske Regioner udpeger Stine Damborg (K) til bestyrelsen i Den Sociale Investeringsfond

Af

Publiceret

Stine Damborg er 2. næstformand i Region Midt og medlem af Byrådet i Viborg Kommune, hvor hun er formand for Social- og Sundhedsudvalget. Stine Damborg overtager posten efter Heino Knudsen (S), formand for Region Sjælland.

Stine Damgaard.

Stine Damborg har siddet i byrådet i Viborg siden 2013 og i Region Midt siden november 2021. Til dagligt har hun gennem flere år været chef på erhvervsskolen Mercantec i Viborg, hvor hun fra sommer fortsætter som erhvervskonsulent, da der skal være bedre plads til det politiske virke.

Stine Damborg siger om sin udpegning til bestyrelsen i Den Sociale Investeringsfond:

”Jeg ser store muligheder for at modernisere og forbedre velfærden med sociale investeringer, som også giver gode muligheder for at inddrage civilsamfundet i højere grad og for investorer at bidrage til velfærden her hjemme. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet i bestyrelsen i Den Sociale Investeringsfond”

Stine Damborg, næstformand i Region Midt og medlem af Byrådet Viborg Kommune

Bestyrelsesformand i Den Sociale Investeringsfond, Karen Hækkerup, siger:

”Stine kommer med en meget værdifuld indsigt og erfaring fra både kommune og regioner, som er to af de sektorer, vi med sociale investeringer forsøger at skabe samarbejder i mellem. Desuden har hun også en rigtig god indsigt i unge med sin store erfaring fra erhvervsskoleverdenen efter flere år som chef på Mercantec. Jeg ser meget frem til samarbejdet”

Karen Hækkerup, Bestyrelsesformand, Den Sociale Investeringsfond

Stine Damborg

Kontakt

Mette Dalsgaard Myrup
Kommunikationskonsulent, DSI
Tlf. +45 42 67 76 57
Email msm@dsi.dk