Nyt fælles samlingssted for sociale investeringer

Af

Publiceret

Med støtte fra TrygFonden og Bikubenfonden lancerer Den Sociale Investeringsfond socialeinvesteringer.nu, der skal være et fælles samlingssted for alle, der arbejder med eller er interesserede i sociale investeringer.

Visionen for socialeinvesteringer.nu er at skabe et fælles samlingssted for alle, der arbejder med eller er interesserede i at vide mere om sociale investeringer i Danmark. Det gælder både for de særligt engagerede og de nyligt interesserede blandt offentlige myndigheder, investorer, leverandører af velfærdsydelser, fonde, forskere og de medarbejdere, der skal implementere sociale investeringer i hverdagen.

Fondschef Camilla Bjerre Damgaard siger:

“Målet med sociale investeringer er at styrke indsatsen over for de borgere, som har det største behov. Et fælles samlingssted for at udveksle erfaringer, idéer, resultater og viden er afgørende for at udbrede og skabe kvalitet i arbejdet med sociale investeringer i Danmark. Ved at dele både sejre og måske dyrt købte erfaringer, kan vi alle blive dygtigere til gavn for de mennesker, som sociale investeringer skal hjælpe bedre på vej. Vi håber, at socialeinvesteringer.nu bliver et samlingssted som alle, der arbejder med sociale investeringer, vil benytte, og hvor endnu flere løbende vil tilslutte sig.”

Camilla Bjerre Damgaard, Fondschef i Den Sociale Investeringsfond

På socialeinvesteringer.nu er der værktøjer og guides, der skal lette arbejdet med sociale investeringer, og faglige medarbejdere vil dele erfaringer med arbejdet med sociale investeringer i hverdagen. Endelig er viden og udvikling af de eksisterende sociale indsatser vigtigt for at udbrede sociale investeringer i Danmark. Derfor indeholder socialeinvesteringer.nu en salon, hvor der er plads til at udveksle idéer, erfaringer, debat og forskning.

Bikubenfonden har støttet oprettelsen af socialeinvesteringer.nu med 750.000 kroner, TrygFonden har støttet med 500.000 kroner.

Gå på opdagelse

socialeinvesteringer.nu

Kontakt

Mette Dalsgaard Myrup
Kommunikationskonsulent, DSI
Tlf. +45 42 67 76 57
Email msm@dsi.dk