Den Sociale Investeringsfond tilbyder virtuel rådgivning

Af

Publiceret

Den Sociale Investeringsfond tilbyder nu virtuel rådgivning. Rådgivningen er for alle med interesse i sociale investeringer og vil tage udgangspunkt i det konkrete behov. Rådgivningen skal give flere lyst til at prøve kræfter med sociale investeringer og er naturligvis gratis.

Du har måske hørt om sociale investeringer. Og måske har du lyst til at indgå i et af fondens partnerskaber om investeringer i mennesker, der samtidig gavner samfundsøkonomien. Men du er ikke alene, hvis du har vanskeligt ved at vurdere, hvornår og hvordan det er muligt at samarbejde med Den Sociale Investeringsfond.

Sociale investeringsprogrammer er rammen om en ny måde at arbejde med Danmarks velfærdsudfordringer på. Og selvom vi har en mangeårig tradition for at skabe positive forandringer i udsatte og sårbare menneskers liv, stiller sociale investeringer os over for nye spørgsmål.

Det er fx en forudsætning at kunne knytte en indsats til dokumenterede livsforbedringer for indsatsens målgruppe, ligesom livsforbedringerne skal kobles til konkrete budgetlinjer i offentlige budgetter. Det er et fokus, der vinder frem, ikke mindst på grund af stigende anvendelse af den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM). Det er dog fortsat svært.

”Vi har gennem det sidste år været i bred dialog med myndigheder, civilsamfund, velfærdsleverandør og investorer om potentialerne og udfordringerne ved at indgå i sociale investeringsprogrammer. Der er stor interesse, som kan være svær at omsætte til handling. Vi håber, at vores virtuelle rådgivning kan få endnu flere i gang,”

Mette Arnsfelt McPhail, Sekretariatsleder i Den Sociale Investeringsfond

Rådgivning med udgangspunkt i jeres behov

Den Sociale Investeringsfond åbner nu op for virtuel rådgivning. Uanset om I ønsker at vide mere om sociale investeringsprogrammer, overvejer jeres muligheder for at samarbejde med Den Sociale Investeringsfond eller ønsker faglig sparring på enkelte elementer af jeres interessetilkendegivelse, er vi klar til dialog.

Vi er klar til at stille gode spørgsmål og vejlede om, hvordan det er muligt at finde svar. Vi tager jer i hånden til en snak, om de kriterier fonden lægger vægt på i vores samarbejder, og med udgangspunkt i modeller vi har udviklet i vores foreløbige dialoger med mulige samarbejdspartnere.

Rådgivning individuelt, i grupper og webinarer om sociale investeringsprogrammer

Det er muligt at få individuel rådgivning, men vi tilbyder også gerne rådgivning i grupper med samme tema. Vi afholder desuden løbende arrangementer og webinarer om temaer inden for sociale investeringsprogrammer.

Du kan holde dig opdateret på aktiviteter her.

Du kan også allerede nu sende en mail til interesse@dsi.dk med en kort beskrivelse af dine ønsker til rådgivningen, så vender vi tilbage.